Skip to content

 Succescoach uddannelsen

Her kan du læse mere om selve uddannelsen og opbygningen

Opbygning af uddannelsen

Uddannelsen er delt op i 2 Niveauer med mulighed for at tilkøbe en business del. 

Businessdelen er til dig, de gerne vil starte selvstændigt op, uanset om du har taget din uddannelse hos os elle ej.
Business delen har fokus på at drive virksomhed med hjertet, være autentisk og tiltrække dine helt rigtige kunder. Du kan læse mere om business delen her.

Succescoach Uddannelse gammel

Grundforløbet

på grundforløbet arbejde du med dig selv. Du stifter bekendtskab med de forskellige teknikke og vil modtage 1:1 coaching, samt gruppe coaching.

Forløbet for er ikke kun for dig der vil være coach men også dig der både vil være forfatteren af dit livs eventyr og samtidigt den eventyrer der UDLEVER sit DRØMMELIV med passion og alt hvad der er dig.

Dig der er klar til at tage din POWER hjem, tage ejerskab over dit liv, hoppe ud af hamsterhjulet og mærke efter hvad DU hellere vil. 

Dig der ikke længere vil leve på andres præmisser, som er træt af, at skulle passe i en bestemt kasse og som meget hellere selv vil SÆTTE RETNINGEN i dit liv.

Dig der ikke længere vil nøjes, men som hellere vil leve med en fed, livsgivende energi, og som vil finde din helt personlige balance mellem den feminine og maskuline energi. 

Dig der er træt af at gå på kompromis med dig selv og please alle andre omkring dig, men som meget hellere vil kunne prioritere dig selv og SÆTTE DIG selv FRI til det liv der kalder på dig.

Dig der ville elske at leve i overensstemmelse med dine LIVSVÆRDIER

Kort sagt –  For dig der vil finde hjem til dig selv og sætte dig selv fri, til at leve DIT liv – det liv DU drømmer om og som du vil ELSKE at stå op til hver morgen resten af dit liv.

Coach delen

Modulerne indeholder en blanding af videoer, lydfiler, workbooks og opgaver. Herudover er der i den lukkede facebookgruppe ugentlige Q&A’s, hvor du kan deltage, når og hvis du har brug for det og tid.På Q&A´s kan du stille alle de spørgsmål du har til materialet samt opgaverne og du kan ligeledes høre, hvad de andre på holdet har på hjerte, hvilket er meget lærerigt. Deltagelsen på Q&A´s er frivillig, vi anbefaler dog deltagelsen.

 

Alt foregår online, men vi tilbyder 1-2 fysiske workshops/dage undervejs i uddannelsen sammen med hele holdet, hvilket er inkluderet i prisen. – deltagelse på disse dage er obligatoriske. Kan du ikke deltage den planlagte dag, er der mulighed for at deltage på en anden dag og ellers aftales der individuelt en løsning. Der blive afholdt kursus dage både i Jylland og KBHSuccescoach uddannelsen indeholder 10 moduler,  og du ville skulle bestå hvert modul for at kunne komme videre. Du arbejder med NLP principperne og du vil skulle have klienter under din uddannelse.  Disse klienter skal du selv finde, men lykkes det ikke skal vi nok hjælpe. Du vil ikke få klienter før du er halvvejs igennem uddannelsen.

Uddannelsen afsluttes med en større eksamen, og du skal have opfyldt kravene for at kunne afslutte. 
Vi afslutter alle hold, med en hyggelig middag, bobler, uddeling af certifikater og hjælp til jeres videre færden.

 

Det forventes du bruger ca. 4 timer om ugen på din uddannelse.
Uddannelsen vil tage i mellem 8 måneder og 1 år.