Skip to content

Hvem står bag Succes coaching?

Om Os

Elisabeth Munch
Har flere coaching uddannelser i bagagen, så som  NLP, Lifecoach, Nutrition coach og performance coach og har yderligere en baggrunden inden for Markedsføring og digitale medier. Hun har mere end 5 års erfaring som coach og brænde for at hjælpe sine klienter nå og skabe deres drømmeliv, samtidigt med de sprudler af selvtillid og lever deres drømmeliv med balance imellem krop og sind. Hendes tilgang er evidensbaseret og understøttes af videnskaben og hun har en legende tilgang til livet, og e stor bruger af sætningen “Vi begår ikke fejl, vi lærer”
Elisabeth har yderligere www.thefirststep.dk

Berit Kafton Simonsen: Er solidt uddannet indenfor konsulent og coach området, hvilket bl.a. bygger på en uddannelse som pædagogisk antropolog (cand. Pæd. I pædagogisk antropologi), uddannelse indenfor det pædagogiske felt, narrativ konsulent uddannelse, NLP practitioner, Livsdesign, Coach med speciale i skyggesider, Diplom moduler indenfor ledelse samt div. Kurser og forløb indenfor den personlige udvikling. Berit har mere end 10 års erfaring med såvel coaching, udvikling og supervision både af mennesker og af organisationer. Denne dybdegående erfaring spænder lige fra coaching, organisationsudvikling, relations dannelse, kommunikation, supervision af grupper, konflikthåndtering, kulturudvikling, kulturanalyser samt sparring med ledere. Berit brænder for at inspirere andre mennesker til, at sætte sig selv fri til at kunne skabe og ikke mindst leve det liv de vil elske at leve – deres drømmeliv. Alt er muligt, det kræver blot modige beslutninger og motiveret handling.
Berit har yderligere www.beritkafton.dk

Om Os
Om Os

Berit Kafton Simonsen: Er solidt uddannet indenfor konsulent og coach området, hvilket bl.a. bygger på en uddannelse som pædagogisk antropolog (cand. Pæd. I pædagogisk antropologi), uddannelse indenfor det pædagogiske felt, narrativ konsulent uddannelse, NLP practitioner, Livsdesign, Coach med speciale i skyggesider, Diplom moduler indenfor ledelse samt div. Kurser og forløb indenfor den personlige udvikling. Berit har mere end 10 års erfaring med såvel coaching, udvikling og supervision både af mennesker og af organisationer. Denne dybdegående erfaring spænder lige fra coaching, organisationsudvikling, relations dannelse, kommunikation, supervision af grupper, konflikthåndtering, kulturudvikling, kulturanalyser samt sparring med ledere. Berit brænder for at inspirere andre mennesker til, at sætte sig selv fri til at kunne skabe og ikke mindst leve det liv de vil elske at leve – deres drømmeliv. Alt er muligt, det kræver blot modige beslutninger og motiveret handling.
www.beritkafton.dk