Skip to content

velkommen

Få mod til at skabe dit drømmeliv

We create succes Se her under hvad vi kan tilbyde

Forside

5 ugers forløb.

Find ud af hvem du er og hvad du drømmer om

 • Selvbillede
 • Værdier
 • Styrke sider

Til dig der gerne vil blive skarp på, hvor du vil hen med dit liv.

Til dig der gerne vil skifte arbejde

Til dig der er træt af at passe i andres kasser  

Til dig  de er træt af at skulle leve dit liv efter andres forventninger.

FÅ styring og få retning på 5 uger.
Du kan senere trække dine 5 ugersforløb fra vores coach uddannelse, såfremt du vælger at tage uddannelsen. 

Læs mere her

 3000  studerende. 4000 for ikke studerende.

Obs. kan trækkes fra hvis du har cvr nr.

Forside

Livssucces

Forløb på 4 måneder, dybdegående selvudvikling.

Dig der er klar til at tage din POWER hjem, tage ejerskab over dit liv, hoppe ud af hamsterhjulet og mærke efter hvad DU hellere vil.  

Dig der er træt af at gå på kompromis med dig selv og please alle andre omkring dig, men som meget hellere vil kunne prioritere dig selv og SÆTTE DIG selv FRI til det liv der kalder på dig.

Dig der ville elske at leve i overensstemmelse med dine LIVSVÆRDIER

Vi kommer blandt andet omkring:

 • Styrk dit selvværd
 • Slip negative tanker
 • Design dit drømmeliv 
 • Ud af offerrollen

Og meget mere

Kort sagt –  For dig der vil finde hjem til dig selv og sætte dig selv fri, til at leve DIT liv – det liv DU drømmer om og som du vil ELSKE at stå op til hver morgen resten af dit liv.

Sidder du lige nu og tænker – wauw det er lige mig!? Så kan du se en video og læse mere her

Intro tilbud 18.945 kr. afbetaling er muligt.

 OBS kan trækkes fra hvis du har cvr.

Forside

Succescoach

Modulerne indeholder en blanding af videoer, lydfiler, workbooks og opgaver. Lukket facebookgruppe ugentlige Q&A’s, hvor du kan deltage, når og hvis du har brug for det og tid. Vi forventer du bruger ca. 3 timer ugentligt på din uddannelse.

Alt foregår online, men vi tilbyder 1-2 fysiske workshops hvilket er inkluderet i prisen. Afholdes hhv. Jylland og Kbh.

Succescoach uddannelsen Indeholder 6 grundmoduler  efterfulgt af  3- 4 måneders specialisering, du kan vælge mellem 4 specialer, du ønsker at arbejde inden for:

 • Work life balance: hjælp dine klienter til at leve et liv i balance, mellem arbejdsliv og fritid. Så de undgår stress, og kan leve deres drømmeliv
 • Skygge-arbejde: Hjælp dine klienter identificere og forvandle de tillærte mønstre og skyggesider, der blokerer for at de kan leve ud fra deres autentiske jeg.
 • Livsdesign: hjælp dine klienter til at kunne designe samt leve deres drømmeliv, opnå deres mål og stå stærkt i sig selv – uden at gå på kompromis med sig selv.
 • Krop & sind i balance: hjælp dine klienter til kropslig og mental balance, så de kan arbejde med deres krop og ikke imod den. Optimer dine klienters performance, igennem mad, bevægelse og mental træning.

Uddannelsen afsluttes  eksamen og vi afslutter alle hold, med en hyggelig middag, bobler, uddeling af certifikater og hjælp til jeres videre færden.

Læs mere her

Intro tilbud 30.000 kr inkl. grundforløb.  afbetaling er muligt OBS kan trækkes fra hvis du har cvr nr.

Succescoaching

Forside

Din succescoach uddannelse, tilpasset til dine drømme

Vi har skabt en online coachuddannelse til dig, som drømmer om at gøre en forskel i andres liv. Du har selv har mulighed for at sammensætte uddannelsen ud fra din unikke drømme-målgruppe.

Uddannelsen tager udgangspunkt i evidensbaserede, afprøvede og gennemtestede teknikker, som sikre dig og dine klienter de bedste resultater.

Tilmeld dig vores e-mail liste, og få mere information om næste holdstart, indhold af uddannelse, samt muligheden for at komme på venteliste, til det næste hold, da pladserne allerede er begrænsede.

Edit Form

Hvem er uddannelsen for


Oplever du at andre kommer til dig for at få hjælp? Finder du hurtigt løsninger? eller er du god til at finde roden til  en udfordring? Rådgiver du andre? Arbejder du med mennesker?Kan du sige ja til blot en af de ovenstående, så vil succescoach uddannelsen være relevant for dig.Her vil du få teknikker der sikre dine klienters succes, uanset hvad deres behov måtte være. Nu kan du gøre det der falder dig mest naturligt og samtidigt får du en mulighed for at tjene penge på dine
ydelser og gøre det til din levevej.Er du alleredde coach, men ønsker du en mulighed for at opkvalificere dig, få flere redskaber, stå stærkere eller skabe dit eget drømmeliv, er dette også for dig.


 
 

Hvorfor tage uddannelsen

Bliv Coach

Du ønsker at hjælpe andre opnå deres mål og drømme.

Er dit kald at hjælpe andre, og samtidigt skabe dit eget drømmeliv, så er denne uddannelse for dig.

Efter uddannelsen, kan du blandt andet hjælpe dine klienter med:

 • Skabe deres drømmeliv
 • Leve et liv uden bekymringer
 • Sprudle af livsglæde
 • Indse deres eget værd
 • Hjælpe dem til at finde deres formål med livet.
 • Give dem redskaberne til at de kan nå deres mål

 Ikke nok med du hjælper dine klienter finde deres livsformål, så vil du også kunne finde dit eget. Skabe dit drømmeliv, blive fri for et begrænsende mindset.  Succescoach uddannelsen, tager hele tiden udgangspunkt i dig og dine drømme for fremtiden. Vi har fokus på selvkærlighed, frisættelse og et opbyggende mindset, så du altid kan møde dine klienter med kælighed og overskud.

coaching

Skab dit eget drømmeliv

Vi kan ikke være der for andre, hvis vi ikke er der for os selv. Du vil derfor skulle arbejde med dig selv, dit mindset og dine skyggesider hele vejen igennem uddannelse.
Dette sikre at alle vores SuccesCoaches er af høj kvalitet.

 • Find dit livsformål & Passion
 • Slip egne begrænsninger
 • Find din sande værdi og din geni-zone
 • Skab dit drømmeliv
 • Sæt dig selv fri og stå stærkt i dig selv.
 • Lær at arbejde selvkærligt


Alt du kommer igennem tager udgangspunkt i dig og dine drømme. Du vil derfor ikke alene kunne skabe dit eget drømmeliv undervejs, men også mærke alle teknikkerne på egen krop og sind. 

Dette sikre dig som Succescoach, at du kommer ud med erfaring og har afprøvet alle teknikker på dig selv.

Skab dit drømmeliv

Er du klar til, at omfavne dit næste niveau?

Hvis du allerede nu VED, at du ønsker at blive vores næste Succescoach, så tøv ikke med at tilmelde dig vores E-mail liste, hvor du vil modtage mere information om næste hold, krav for deltagelse, dine fremtidsmuligheder og meget mere.

Hvad indeholder uddannelsen?

Uddannelsen til SUCCES Coach består af 8 moduler, som du skal gennemføre i løbet af et år. De første 6 moduler er obligatoriske og dem tager du i fællesskab sammen med gruppen, hvorefter du frit kan vælge de sidste 5 moduler. De sidste 5 mobiler vælger du undervejs i uddannelsen, dem skal du derfor ikke vælge ved uddannelsesstart.

 

Modulerne indeholder en blanding af videoer, lydfiler, workbooks og opgaver. Herudover er der i den lukkede facebookgruppe ugentlige Q&A’s, hvor du kan deltage, når og hvis du har brug for det og tid.På Q&A´s kan du stille alle de spørgsmål du har til materialet samt opgaverne og du kan ligeledes høre hvad de andre på holdet har på hjerte, hvilket er meget lærerigt. Deltagelsen på Q&A´s er frivillig, vi anbefaler dog deltagelsen.

 

Alt foregår online, men vi tilbyder 1-2 fysiske workshops/dage undervejs i uddannelsen sammen med hele holdet, hvilket er inkluderet i prisen. – deltagelse på disse dage er obligatoriske. Kan du ikke deltage den planlagte dag, er der mulighed for at deltage på en anden dag og ellers aftales der individuelt en løsning.Ønsker du mere information om Succescoach uddannelsen, skal du blot tilmelde dig vores Email lise i toppen.

 

Hvem står bag Succescoach uddannelsen

Forside

Elisabeth Munch
har flere coaching uddannelser i bagagen, så som  NLP, Lifecoach, Nutrition coach og performance coach og har yderligere en baggrunden inden for Markedsføring og digitale medier. Hun har mere end 5 års erfaring som coach og brænde for at hjælpe sine klienter nå og skabe deres drømmeliv, samtidigt med de sprudler af selvtillid og lever deres drømmeliv med balance imellem krop og sind. Hendes tilgang er evidensbaseret og understøttes af videnskaben og hun har en legende tilgang til livet, og e stor bruger af sætningen “Vi begår ikke fejl, vi lærer”

Berit Kafton Simonsen: Er solidt uddannet indenfor konsulent og coach området, hvilket bl.a. bygger på en uddannelse som pædagogisk antropolog (cand. Pæd. I pædagogisk antropologi), uddannelse indenfor det pædagogiske felt, narrativ konsulent uddannelse, NLP practitioner, Livsdesign, Coach med speciale i skyggesider, Diplom moduler indenfor ledelse samt div. Kurser og forløb indenfor den personlige udvikling. Berit har mere end 10 års erfaring med såvel coaching, udvikling og supervision både af mennesker og af organisationer. Denne dybdegående erfaring spænder lige fra coaching, organisationsudvikling, relations dannelse, kommunikation, supervision af grupper, konflikthåndtering, kulturudvikling, kulturanalyser samt sparring med ledere. Berit brænder for at inspirere andre mennesker til, at sætte sig selv fri til at kunne skabe og ikke mindst leve det liv de vil elske at leve – deres drømmeliv. Alt er muligt, det kræver blot modige beslutninger og motiveret handling.

Forside
Forside

Berit Kafton Simonsen: Er solidt uddannet indenfor konsulent og coach området, hvilket bl.a. bygger på en uddannelse som pædagogisk antropolog (cand. Pæd. I pædagogisk antropologi), uddannelse indenfor det pædagogiske felt, narrativ konsulent uddannelse, NLP practitioner, Livsdesign, Coach med speciale i skyggesider, Diplom moduler indenfor ledelse samt div. Kurser og forløb indenfor den personlige udvikling. Berit har mere end 10 års erfaring med såvel coaching, udvikling og supervision både af mennesker og af organisationer. Denne dybdegående erfaring spænder lige fra coaching, organisationsudvikling, relations dannelse, kommunikation, supervision af grupper, konflikthåndtering, kulturudvikling, kulturanalyser samt sparring med ledere. Berit brænder for at inspirere andre mennesker til, at sætte sig selv fri til at kunne skabe og ikke mindst leve det liv de vil elske at leve – deres drømmeliv. Alt er muligt, det kræver blot modige beslutninger og motiveret handling.

Her kan du se vores kommende events tryk på eventet for at tilmelde dig.

 

Bliv en del af succesen

bliv den næste succescoach og skab dit drømmeliv